Hoskens accountancy

Als accountants aangeven dat je écht op hen kan rekenen, dan moet dat wel iets waard zijn, hé? Precies!

Wie aandachtig door ons online verhaal heeft gebladerd, merkte hopelijk op dat Team Hoskens altijd een zo hoog mogelijke ROI wil realiseren; ook in de eigen dienstverlening aan klanten.

Waardes

In de praktijk vertaalt die ROI zich in het beschikken over een financiële en fiscale navigatie-app zoals Waze: ondernemers geven ons een zakelijke bestemming door en wij gidsen hen via de beste route naar hun doel.

Daar blijft het echter niet bij, want ook flitspalen – slechte wegdekken – roodlichtcamera’s – trajectcontroles – ja, zelfs mobiele politiecontroles – worden probleemloos gemeld.

Wat een gemak! Op die manier kunnen die ondernemers zich namelijk concentreren op het belangrijkste…het rijden zelf. In alle comfort, wetende dat er iemand waakt over hun financiële zekerheid en draagkracht.

Waarom wij doen
wat we doen
Hoe wij doen
wat we doen

De Hoskens-aanpak houdt rekening met een portefeuille aan kernwaarden:

Professionaliteit

Alles weten, is onmogelijk…maar we laten onze jarenlange ervaring en in-house expertise wel graag boek(houd)delen spreken.

Engagement

‘Niet gewoon een nummertje’ werd elders op onze website al vermeld – en dat mag hier herhaald worden. Er is een wezenlijk verschil tussen ‘werken voor’ en ‘werken met’. Bij Hoskens gaan we voor dat laatste, dan is de kans op een topuitkomst het grootste.

Communicatie

Praten helpt. Praten telt. Praten rendeert! Aan de basis van een goede boekhouding ligt een goede communicatie.

Betrouwbaarheid

‘Dat zijn correcte mensen’, wordt wel eens over ons gezegd…maar dat laten we je liever zélf ervaren. Wanneer heb je tijd voor een verkennend koffietje?